Cégünk a projektmenedzsment szolgáltatás során az alábbi feladatokat látja el és vállalja át a pályázóktól a személyes konzultációt követő megegyezés alapján:

A pályázatírás magában foglal minden olyan tevékenységet, amely a támogatás elnyeréséhez szükséges, tehát a sikeres támogatói döntést követően a pályázó és a támogatást nyújtó szervezet megkötik a Támogatási szerződést. A pozitív támogatói döntés azonban csak az első lépés a projekt megvalósításához vezető úton. Ezt követően segítséget nyújtunk a pénzügyi lebonyolítás során, valamint az elszámolásban is, tehát a támogatási szerződés megkötésétől az utolsó kifizetési kérelem elfogadásáig, ill. a fenntartási időszak végéig segítjük ügyfeleinket az elnyert támogatások lehívásában, megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a pénzhez jutás folyamatát. A projekt befejezésével és a támogatási összeg átutalásával szintén nem fejeződik be a pályázati folyamat, hiszen a támogatott projekteknek általában 3-5 éves fenntartási kötelezettsége is van.  A fenntartási időszakban egyszeri jelentéseket kell előkészíteni és benyújtani, amelyeket mi készítünk el az Ön adatszolgáltatása alapján.

Filozófiánknak megfelelően ügyfeleink megelégedettsége a legfontosabb, amelyhez az út a sikeres pályázatokon keresztül vezet. Ennek érdekében partnereinkkel hosszú távú kapcsolat kialakítását preferáljuk, már a kezdeti ötletektől segítve a megfelelő pályázat elnyerését.

Cégünk filozófiája, hogy a projektek teljes életciklusát végigkövetjük, ezért minden partnerünknek javasoljuk, hogy már a tervezésnél vegyék fel velünk a kapcsolatot annak érdekében, hogy a feltételrendszerek tekintetében az előírásoknak megfelelő pályázat kerüljön benyújtásra. Javasoljuk a projektek megvalósítása során történő együttműködést is, hiszen a támogatások lehívása jelentős feladat, sikeressége attól is függ, hogy lebonyolítása mennyire felel meg az előírt elvárásoknak. Minden esetben érdemes olyan személyekre bízni a projekt lebonyolítását, akik tapasztalataik alapján fel vannak készülve a legkülönfélébb helyzetekre, legyen szó akár hiánypótlásról, akár a projekthez kötődő jogi, pénzügyi kérdésekről. Az említett feladatok lebonyolítása során állunk megbízóink rendelkezésére.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy megismerjük ügyfeleink jövőképét, hiszen csak így lehetséges személyreszabott, releváns pályázati kiírásokra felhívni figyelmüket. Pályázatfigyelő szolgáltatásunk keretében ügyfeleink igényeinek és tevékenységének megfelelően a legfrissebb pályázati felhívásokat rövidített formában elküldjük részükre.

Büszkék vagyunk arra, hogy a pályázati források által több ügyfelünk jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt évek során.

Fejlesztési elképzelései megfelelő előkészítéséhez vegye igénybe díjmentes projekttervezés szolgáltatásunkat!

PÁLYÁZATÍRÓ CÉGÜNK DÍJMENTES SZOLGÁLTATÁSAI:

– személyre szabott pályázatkeresés

– személyes tanácsadás

– pályázatképesség feltérképezése

– pályázati előminősítés

SZOLGÁLTATÁSAINK egyedi árak alapján:

– pályázatok szövegi kidolgozása

– projekt dokumentációjának összeállítása

– a pályázat utógondozása, fenntartási időszak alatt

– piackutatás, közbeszerzés

– projektmenedzsment